luni, 9 iunie 2008

Iris canta la Cupa Presei la Cantat Tuborg!

Legendara trupa Iris a acceptat cu placere sa ii ajute pe colegii lor de la Zdob si Zdub, inlocuindu-i in cadrul concertelor prilejuite de Cupa Presei la Cantat Tuborg, eveniment ce va avea loc pe 10 iunie, la Hard Rock Cafe-ul din Herastrau, de la ora 19.00.



Accidentul rutier in care muzicienii moldoveni au fost implicati vineri seara ii impiedica sa onoreze o serie de show-uri programate in perioada imediat urmatoare. Chiar in aceasta seara, ar fi trebuit sa sustina un concert dupa incheierea meciului Franta – Romania, din cadrul EURO 2008, in spatiul special dedicat fanilor echipei amenajat in Piata Constitutiei din capitala.

Maine seara, pe 10 iunie, trupa Zdob si Zdub se afla pe "afisul" Cupei Presei la Cantat Tuborg, fiind asteptati de jurnalistii romani sa urce pe scena Hard Rock Cafe. Cum insa acest fapt nu mai este posibil, organizatorii au decis sa adreseze invitatia trupei Iris, care a raspuns prompt, promitand pentru marti seara un show de zile mari.

Dorindu-le insanatosire grabnica, ii asteptam cu drag pe baietii de la Zdob si Zdub la editia de anul viitor a Cupei Presei la Cantat Tuborg.

Florin Ghioca
Director CPLCT

Un comentariu:

abriza spunea...

A iesit bine, felicitari!