vineri, 27 iunie 2008

Catalin Petre de la N24 - castigatorul Marelui Premiu la Cupa Presei la Cantat Tuborg!




Cea de-a sasea editie a Cupei Presei la Cantat Tuborg si-a desemnat castigatorii. In aplauzele asistentei, reprezentantii cei mai cantareti ai presei au urcat pe scena evoluand mai bine de patru ore, pana spre miezul noptii.

Seara a inceput in forta cu recitalul extraordinar al castigatorilor trofeului Cupei Presei la Cantat de anul trecut, trupa Romantica TV. Insotiti de Claudiu Mirica, cu un show pus la punct in cele mai mici detalii, de la vestimentatie si machiaj pana la efecte speciale, membrii trupei au ridicat publicul in picioare.

Mereu in priza, aproape fara niciun moment de respiro, prezentatorii Cupei, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, au reusit sa mentina la inaltime stacheta bunei dispozitii atat in randul publicului, cat si in randul concurentilor, care au experimentat din plin celebrul trac al culiselor, similar marilor concerte.

Cu glume special croite pentru fiecare jurnalist care a pasit pe scena Hard Rock Cafe, sub presiunea numelor mari ale rock-ului international ce si-au pus amprenta pe conceptul locatiei, prezentatorii i-au invitat rand pe rand pe curajosi sa-si demonstreze maiestria. Asa cum ne-am obisnuit de la editiile trecute, suprizele placute s-au tinut lant, printre acestea numarandu-se prezenta pe scena Cupei Presei la Cantat Tuborg a lui Ducu Bertzi alaturi de Alina Anton, de la TVR, precum si cea a trupei “Big Moni& The Girls” de la Europa FM, ce a avut-o drept solista, pe Monica Anghel.

IRIS la Cupa Presei
Pentru ca raportul de forte cu numele rasunatoare din lumea muzicii internationale ce se regasesc pe peretii Hard Rock Cafe sa nu fie disproportionat, concertul trupei Iris a fost, ca de obicei, incendiar, demonstrand inca o data ca rock-ul romanesc suna extraordinar de bine.



La final, juriul format din Nico, Marcel Pavel, Zoli de la Sistem, Alin Oprea si Bodo de la Proconsul, a constatat ca are o misiune foarte grea, pentru ca aproape toti ziaristii-artisti au avut prezente exceptionale, dovada seriozitatii cu care privesc evenimentul.

S-a deliberat, s-a votat, s-a decis:


Marele Premiu a revenit anul acesta lui Catalin Petre de la N 24 (foto stanga), si a constat intr-o calatorie in tara mama a brandului Tuborg, Danemarca, oferita cu sprijinul agentiei Go Travel.



Premiul intai
a revenit trupei "Trenul de noapte" de la Radio Lynx, premiul al doilea "Trupei Joy" de la revista Joy, in timp ce premiul al treilea a fost adjudecat de "Vacaru & Za Duff", de la TVR Cultural.

Pentru evolutia memorabila in cadrul Cupei Presei la Cantat Tuborg, trupei "Big Moni& The Girls", de la Europa FM, avand-o alaturi pe Monica Anghel, i-a fost decernat Premiul de Excelenta.

Sponsorul principal al acestui eveniment, Tuborg, a fost responsabil cu buna dispozitie a celor prezenti si, pentru ca s-a simtit mai bine ca niciodata, s-a hotarat sa ofere la randul lui un premiu special, pentru libertatea de a se exprima prin muzica, lui Andrei Tomescu, de la N 24. Orangina a oferit la randul ei un premiu special pentru cea mai shaking aparitie, lui Valentin Iclozan, de la Money Channel.

Intr-o atmosfera pe care cuvintele nu o pot descrie suficient de fidel, a cazut cortina peste cea de-a sasea editie a Cupei Presei la Cantat Tuborg. Totul a fost la inaltime, de la un public admirabil, care a sustinut toate evolutiile colegilor de breasla, la prezentatorii deveniti deja embleme ale Cupei, pana la gazdele Hard Rock Cafe, care au pus la dispozitie o scena, in a carei istorie, presa romana a scris aseara un capitol important.

Directorul Cupei Presei la Cantat, jurnalistul Florin Ghioca, tine sa multumeasca tuturor celor care au pus umarul la materializarea acestui eveniment, sponsorilor, juriului (admirabil!), jurnalistilor prezenti la spectacol si la conferinta de presa, familiei, lui Al de Sus, prietenilor, dusmanilor care au privit cu ciuda si nu in ultimul rand lui insusi, pentru ca acum sase ani a avut ideea de a organiza acest eveniment de unul singur.

Niciun comentariu: