miercuri, 4 iunie 2008

Conferinta de presa - CPLCT




Marti, 5 iunie, ora 11, Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Participa organizatorii (in speta - Florin Ghioca - Director al evenimentului, Catalin Ignat - Vice de Marketing la Tuborg), un reprezentant al juriului (in persoana lui Alin Oprea), unul al agentiei de turism Go Travel (care va contribui la Premiul cel Mare) si cativa concurenti. De asemenea, Mihai Morar (unul dintre prezentatori) va fi prezent la masa prezidiului. :-)




Editia din acest an va avea loc pe 10 iunie si va reuni pe scena peste 20 de jurnalisti din presa scrisa, audio, tv si net. Printre ei s-au strecurat si cateva surprize, insa ele vor fi dezvaluite in cadrul conferintei. ;-) De asemenea, juriul din acest an ii va avea in componenta pe cativa muzicieni de prim rang, care vor fi dezvaluiti cu ocazia aceleiasi conferinte.... Totul va sta sub semnul surprizelor! Dar Andreea Marin nu va fi prezenta. Probabil si pentru ca nu a fost invitata.. :-)


In final, Cupa Presei la Cantat Tuborg va avea pe scena una dintre cele mai faimoase trupe din Romania, cunoscuta atat in tara, cat si in strainatate!!

Intrarea la eveniment se face pe baza legitimatiei de presa. Jurnalistii care vor sa isi aduca prietenii nelucratori in presa, ii vor insoti pe acestia la intrare si la iesire, pentru a evita astfel si accesul unor persoane "neautorizate". :-)

In rest, sa petrecem bine si sa ne distram pe cinste!

HARD AS A ROCK! :-)

Niciun comentariu: